Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Argumenten moet men wegen, niet tellen

Marcus Tullius Cicero

Telefoonnummer:

043-343 80 80

info@muurmansadvocaten.nl

Advocaat Mw. Mr. H.M. van Aarsen

Aandachtsgebieden

  • Echtscheiding
  • Echtscheidingsbemiddeling
  • Personen- en familierecht

Talen

  • Engels


Hansje van Aarsen studeerde Nederlands Privaatrecht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zij is sedert 1981 advocaat en werkzaam geweest in Haarlem en Apeldoorn. Sinds 2011 is zij werkzaam bij Muurmans advocaten.

Zij heeft een ruime ervaring op het gebied van het arbeidsrecht en personen- en familierecht. Sedert 2003 is zij ook bemiddelaar/mediator. Zij heeft in 2009 succesvol de specialisatieopleiding Personen- en familierecht voltooid en is lid van de specialisatie vereniging van Familierechtadvocaten en scheidingsmediators (vFAS) Zij staat als mediatior ingeschreven zowel bij het Nederlands Mediation Instituut ( NMI),de  mediation Federatie Nederland (MFN), als bij de vFAS. 

Zij is gespecialiseerd op het gebied van echtscheidingen, ook die waar ondernemingen bij zijn betrokken. Voorts op het gebied van verbreking samenleving, huwelijkse voorwaarden, partner- en kinderalimentatie, gezag en omgang, co-ouderschap, erkenning van een kind of tenietdoen daarvan, ontkenning vaderschap, curatele, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing, naamswijziging, internationaal rechtelijke aspecten van het personen- en familierecht en overige kwesties op dit gebied.

Sinds 2006 is zij uitsluitend werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht. Ook is zij werkzaam voor mensen voor wie een gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis gevraagd wordt, waarmee de betrokken persoon het niet eens is (bijzondere opnamen psychiatrisch ziekenhuis, BOPZ).

 

Direct contact met Mr. H.M. van Aarsen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. U krijgt dan spoedig een reactie.

* = verplicht