Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Argumenten moet men wegen, niet tellen

Marcus Tullius Cicero

Telefoonnummer:

043-343 80 80

Bestuursrecht

Problemen met uw uitkering?

Ontvangt u onterecht te weinig of geen uitkering? Moet u een bedrag terugbetalen? Wordt er beslag gelegd op uw inkomen? Muurmans Advocaten helpt u met uw geschillen tegen de gemeente, de provincie, het UWV, de Sociale Verzekeringsbank (SVB), de Kredietbank, enz. Met al uw uitkeringszaken kunt u bij ons terecht. Wij brengen onze specialisatie en ervaring graag voor u in het geding! Vanzelfsprekend begeleiden wij u tijdens iedere fase van uw geschil: van het eerste bezwaarschrift tot aan het beroep bij de Rechtbank en (zo nodig) daarna in hoger beroep.

Uitkeringszaken: Bijstand, Pensioen, WW-uitkering, ZW-uitkering, Wajong, Aow, Anw etc.

Problemen met Vergunningen?

Wordt uw vergunning ingetrokken, geweigerd of bent u het niet eens met de vergunning die uw buurman heeft gekregen? Muurmans Advocaten helpt u met verschillende problemen in de vergunningssfeer.

Vergunningen: bouwen, kappen van bomen, gebruikersvergunning, horecavergunning, kapvergunning, milieuvergunning, parkeervergunning, terrasvergunning, verblijfsvergunning etc.

Arbeidszaken voor ambtenaren

Bent u ambtenaar en vreest u door uw werkgever ontslagen te worden of bent u net ontslagen? En bent u het niet eens met dat ontslag? Muurmans Advocaten helpt u het ontslagbesluit aan te vechten. Onze uitgebreide ervaring op het gebied van ambtenarenrecht staat ons toe om u gedegen en effectief te begeleiden, mét oog voor uw persoonlijke omstandigheden.

 

Meer informatie over bestuursrecht

Ga voor meer informatie over bestuursrecht naar ons contactformulier of bel direct naar 043-343 80 80.